Vrije Universiteit Amsterdam
TentamenTrainingen Docentenacademie
Training voor Medior Docenten

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam TentamenTrainingen Docentenacademie Training voor Medior Docenten

Docententraining 'Creativiteit' voor ervaren docenten - Groep 1

Lotte

We gaan weer een training voor medior docenten houden. Het thema van de medior training is creativiteit. De training vergt geen voorbereiding, omdat het uitgaat van jullie eigen input. Tijdens de training herhalen we kort een aantal tips & tricks die je misschien al eerder voorbij hebt zien komen, maar bouwen we daarna snel verder tot een niveau hoger: welke opties heb je allemaal om je creativiteit op een training los te laten? We gaan over eerdere ervaringen met elkaar in gesprek en zoomen daarbij o.a. in op mogelijkheden voor andere trainingsvormen, structuur en interactiviteit.


Reiskosten voor eventueel OV worden uiteraard vergoed.


We hopen je bij de medior training te zien!


NB: Als je je inschrijft voor de medior docententraining, gaan wij er ook echt van uit dat je aanwezig zult zijn. Ben je toch verhinderd, dan kan je je tot 72 uur voor de training afmelden bij menke@tentamentrainingen.nl

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Trainingsmangerstraining - Amsterdam

Nienke

Nieuw in ons team? Super leuk!!!


Om een goede start te maken in de functie van trainingsmanager, volgt elke nieuwe trainingsmanager de trainingsmanagerstraining.

Tijdens deze training krijg je meer inzicht in de functie, worden de taken nog een keer besproken en behandelen we nog wat casussen.


Schrijf je snel in, zodat wij weten wie we kunnen verwachten!

  • Totaal0.00

Laatste plekken beschikbaar