Vrije Universiteit Amsterdam
TentamenTrainingen Docentenacademie
Training voor Medior Docenten

Universiteit Vrije Universiteit Amsterdam TentamenTrainingen Docentenacademie Training voor Medior Docenten

Docententraining voor medior docenten - Groep 1

Nienke

We gaan weer een training voor medior docenten houden. In deze training gaan we samen kijken hoe we trainingen naar een nog hoger level kunnen tillen. Tijdens de training herhalen we kort een aantal tips & tricks die je misschien al eerder voorbij hebt zien komen, maar bouwen we daarna snel verder tot een niveau hoger: welke opties heb je allemaal om je creativiteit op een training los te laten? We gaan over eerdere ervaringen met elkaar in gesprek en zoomen daarbij o.a. in op mogelijkheden voor andere trainingsvormen, structuur en interactiviteit.

In principe vergt de training geen voorbereiding. Het enige wat je gevraagd wordt, is een casus mee te nemen die je hebt meegemaakt tijdens één van je trainingen. Denk hierbij aan dat studenten bij een ander lokaal stonden, de trainingshandleiding nog niet geleverd was of dat studenten om andere oefenmethodes vroegen.


Reiskosten voor eventueel OV worden uiteraard vergoed.


We hopen je bij de medior training te zien!


NB: Als je je inschrijft voor de medior docententraining, gaan wij er ook echt van uit dat je aanwezig zult zijn. Ben je toch verhinderd, dan kan je je tot 72 uur voor de training afmelden bij menke@tentamentrainingen.nl

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek

Interesselijst - Medior Docententraining

Dit is de interesselijst voor de medior docententraining. Ben je niet in de gelegenheid bij de gepland training aanwezig te zijn? Dan kan je je inschrijven op deze interesselijst.

Op deze manier word je op de hoogte gebracht zodra er een nieuwe training gepland is.

  • Totaal0.00

Boek nu om zeker te zijn van een plek